LED belysning – Nytt sortiment!

led belysning

På Solljus har vi alltid haft som mål att erbjuda ett heltäckande sortiment för våra kunder. Kärnvärden för vårt sortiment med LED belysning är hög ljuskvalitet, hållbarhet och energieffektivitet. Övergången till LED belysning har gett oss stora möjligheter och vi lanserar nu dessa produkter:

Solljus Lyse Sport LED 600W & 1250W

Lyse Sport är en armatur speciellt framtagen för idrottsarenor. Med denna armatur kan vi belysa allt från mindre idrottsanläggningar till UEFA klass A arenor.

Solljus Stella LED

EX Atex LED Stella LED är en uppgraderad bästsäljare som nu kommer i två utföranden: EX klassad armatur som 150W och 300W, samt i standardutförande som 240W och 470W. Stella LED är en mycket robust armatur, med hållbarhet i fokus, för de mest krävande miljöerna både inomhus och utomhus.

Solljus Edge LED

EX Atex LED Edge är en robust gatuarmatur som är ämnad för industriområden och hamnområden. I 60W utförande är armaturen EX klassad och 100W samt 150W kan utrustas med EP (emergency power).

Vi är mycket nöjda med utvecklingen av vårt sortiment och jobbar ständigt framåt i takt med att ändringar sker inom branschen. Har du frågor om våra nya produkter? Kontakta gärna någon i vårt team för en presentation! Här får du en överblick över hela vårt nya sortiment!

Related Posts