LED belysning till ladugård, fähus, djurstall och djurparker

Solljus har under årens lopp levererat belysning till ett stort antal djurstall, ladugårdar samt djurparker. Vi strävar alltid efter att efterlikna solens egna ljus, vilket gör att djur trivs i ljuset från våra LED armaturer. Detta har varit den största enskilda faktorn för vår framgång inom detta segment och kvalitén på vår belysning har bekräftats av både kunder, installatörer och SLU.

Intressant fakta: Följande djur njuter dagligen av belysning från Solljus. Kor, noshörningar, får, fiskar, höns, delfiner, hästar, grisar, tigrar, schimpanser, lemurer och gorillor.

Ladugård med Solljus Zenith Ra90+ belysning i Nordannälden, Jämtland.

Utöver ett naturligt ljus levererar vi armaturer med en mycket robust konstruktion. I djurstall kan det tidvis vara mycket krävande miljöer och komponenterna i våra armaturer är utvalda för att klara sig i dessa miljöer. Armaturerna kan tidvis vara svåra att nå, så ett långt underhåll är även viktigt. Vi levererar alltid våra produkter med 5 års garanti och medellivslängden på våra LED armaturer är 100 000 h.

Till de flesta Solljus armaturer kan man få Dali styrning som tillval. Detta är ett snabbt växande styrsystem till djurstall. Systemet möjliggör bland annat enkel dimring, styrning med dagsljus sensorer och enkel justering av nattbelysning, vilket i sin tur bidrar till ökade energibesparingar.

Att byta ut belysning i djurstall eller installera nytt, med armaturer från Solljus, har aldrig varit enklare.

Ljusplanering i Dialux.

Kontakta oss för en kostnadsfri ljusplanering, så går vi genom ert projekt tillsammans!

mvh. Team Solljus

Related Posts