Belysning till padelbanor

Padel är en sport som hela tiden växer och detta har vi givetvis haft i åtanke i vår produktutveckling. Belysning av padelbanor kan göras på två effektiva sätt: det första är att belysa från stolparna som ofta finns förmonterade på banorna, vilket är en självklarhet utomhus och det andra är att belysa från padelhallens tak. Fördelen med det senare är att man oftast uppnår en bättre jämnhet i ljuset på spelytan.

Solljus AB har i dagsläget levererat belysning till ett tiotal padelanläggningar och resultatet har varit i toppklass! När vi planerar belysningen följer vi alltid EN 1293:2018 standarder för sportanläggningar och givetvis utvecklar vi det vidare enligt kundens önskemål. Det som vi lägger störst fokus på vid planering av belysning till padelbanor är jämnheten, att reducera bländningsrisken, ljuskvalitén och att vi levererar en energieffektiv och hållbar lösning.

Den Solljus-armatur som lämpar sig bäst för belysning från stolpe är OVIK LED med 100 000h drifttid och 5års garanti. Vid belysning från tak väljer vi mellan OVIK LED, Compact LED och Zenith LED. Kort och gott har vi ett brett sortiment och kan alltid erbjuda den bästa lösningen för just er anläggning!

Ovik LED 50-2000W
Compact 100-240W med Dali styrning
Svensktillverkade Zenith 175W med Dali styrning

Kontakta oss för kostnadsfria ljusplaneringar inför ert kommande projekt!

Related Posts