Belysning för industriområden, hamnar och sportanläggningar utomhus

Solljus har sedan 2005 levererat belysning till en mängd olika applikationer utomhus. Övergången till LED teknik har möjliggjort att vi kan erbjuda energieffektiv utomhusbelysning från 10W upp till 1200W. Det som är gemensamt för våra utomhusarmaturer är en hållbar konstruktion, pålitlig drift och ett välutvecklat lins/optiksystem.

Utomhusbelysning till industriområden består oftast av belysningar i fasad, upplysning av gångvägar, parkeringsområden samt mastbelysningar för att belysa stora planer. Solljus Ovik lämpar sig till de förstnämnda i och med en smidig konstruktion som går att montera både i fasad och på stolpe. Till mastbelysning rekommenderar vi Solljus Lyse och Solljus Stella (Stella kommer att introduceras på vår nya hemsida i oktober).

London Gateway och Dubai JA terminal 3, med över 2000 armaturer från vårt sortiment, är två av våra hamnreferenser vi är mycket stolta över. Hamnbelysning är alltså ett område där våra patenterade linser briljerar. Vi kan erbjuda en otroligt bra jämnhet på belysningen i kombination med armaturer klassade för extrema påfrestningar. Att Solljus Stella är tillverkad för att hålla över 30 år gör oss till ett mycket hållbart alternativ. Även Solljus Lyse armaturen är anpassad för att belysa hamnområden och dess miljöer.

För att belysa idrottsanläggningar utomhus har vi även ett brett produktsortiment. Motionsslingor, skidspår, fotbollsplaner, hockeyrinkar, slalombackar och travbanor är några av de kundgrupper vi levererat belysning till. Det naturligt vita ljuset, ett jämt ljus och en genomgående hög kvalité på produkterna, gör att vi även är starka inom detta segment.

Vi hjälper er alltid kostnadsfritt med val av belysning och stävar alltid efter att erbjuda ett hållbart, samt kostnadseffektivt, alternativ anpassar för er!

Related Posts