LED belysning till ishall och rink

Att byta till LED belysning i en ishall medför många fördelar; ett bättre ljus, stor energibesparing, längre underhållsintervaller samt möjlighet till bättre styrning av belysning. Vid nybyggen är det, som vid byten av gamla armaturer, en självklarhet med LED teknik i dagsläge.

Sedan 2005 har Solljus levererat belysning till ishallar och rinkar och vi erbjuder belysning till allt från små uterinkar till fullstora arenor för ligaspel. Vi följer alltid EN-standarder, svenska hockeyförbundets riktlinjer samt finska hockeyförbundets riktlinjer.

Solljus LED håller en mycket hög standard för belysning till ishallar. Det som utmärker oss är en optik med minimal bländning samt ett brett spann av effekter, med olika ljusspridningar, som gör att vi kan leverera ett mycket jämt ljus. Utöver detta har vi till våra armaturer både Dali samt DMX styrning som gör att belysningen enkelt kan justeras utifrån arenans användning.

När det är dags för er att få ny belysning gör vi alltid upp kostnadsfria ljusplaneringar. I planeringen jämför vi olika alternativ för att slutligen få fram det mest kostnadseffektiva alternativet för er. Skicka ett mail eller ring någon i vårt Team, så hjälper vi er i processen att få den bästa belysningen!

Kasthallen, Gävle, Sverige – Publikhall för matchspel division 2, J20 elit samt J18 allsvenkan.

Pedersöre, Finland – Rink vid skola

Dessa armaturer rekommenderar vi:

Ishall
Compact 100-240W med Dali styrning
Svensktillverkade Zenith 175W med Dali styrning

Arenor
Lyse sport 600-1200W med Dali eller DMX styrning

Rinkar utomhus
Ovik LED 50-2000W

Related Posts